Antonio Banderas si Mel Gibson sunt cele mai recente staruri care se alatura francizei de succes "The Expendables", creata de Sylvester Stallone, urmand sa joace in partea a treia a seriei, programata pentru lansare anul viitor, informeaza variety.com.

Informatiile au fost facute publice chiar de Stallone, pe contul sau de Twitter, dupa ce actorul a mai anuntat, pe aceeasi platforma, ca l-a inlocuit in distributia acestui film pe Bruce Willis cu Harrison Ford, calificandu-l pe starul seriei "Die Hard" drept "lacom si lenes".

Potrivit MEDIAFAX, in partea a treia a seriei "The Expendables" - pentru care filmarile vor incepe curand, dupa cum a anuntat producatorul Jon Feltheimer, CEO Lionsgate - vor mai juca Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Kellan Lutz, Ronda Rousey si Victor Ortiz.

De asemenea, Stallone a anuntat la inceputul acestui an ca filmul va fi regizat de australianul Patrick Hughes.

Sylvester Stallone interpreteaza personajul Barney Ross in toate filmele din franciza "The Expendables" si a regizat primul lungmetraj din aceasta serie.

Filmele din franciza "The Expendables" au particularitatea de a-i reuni pe marele ecran pe unii dintre cei mai mari actori din lungmetrajele de actiune din anii '80 si '90.

Zvonurile despre distributia filmului "The Expendables 3", care promite sa fie din nou una insolita si incarcata cu legende ale cinematografiei, circula inca de la lansarea celui de-al doilea lungmetraj din serie, in vara anului trecut. Pe atunci, Ali Lerner, producatorul filmului, a anuntat ca i-a contactat deja pe actorii Nicolas Cage si Clint Eastwood. Jackie Chan ar putea face si el parte din aceasta lista prestigioasa.

"The Expendables 3" va fi lansat pe marile ecrane pe 15 august 2014.

Primele doua filme din franciza "The Expendables", lansate in 2010 si in 2012, au avut incasari cumulate de 575 milioane de dolari pe plan international.

Citeste si:
Mel Gibson, despre scandalul sexual de la Hollywood: Cred ca...
Mel Gibson, despre scandalul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.