Rapperul Chris Brown ar fi avut o criza convulsiva vineri, pe cand se afla intr-un studio de inregistrari din Los Angeles, insa a refuzat sa fie dus la spital si sa primeasca tratament.

Potrivit tmz.com, o echipa de paramedici s-a deplasat la studioul de inregistrari Record Plant din Los Angeles, vineri dimineata, in urma unui apel la serviciile de urgenta.

Informatia potrivit careia rapperul in varsta de 24 de ani a fost victima unor convulsii cerebrale nu a fost confirmata oficial, insa se pare ca Brown a suferit in copilarie din cauza acestui tip de crize convulsive, transmite MEDIAFAX.

In urma cu cateva zile, Brown le-a spus fanilor sai de pe Twitter ca vrea sa se retraga din muzica dupa ce cel de-al saselea album de studio al sau, "X", va aparea pe piata, la sfarsitul lui august. Intr-o serie de mesaje misterioase publicate pe Twitter, Brown a sugerat ca dorinta sa de a renunta la cariera muzicala isi are radacinile in relatia lui tumultuoasa cu fosta sa iubita Rihanna. Artistul a spus ca "s-a saturat sa fie celebru pentru o greseala" pe care a facut-o cand avea 18 ani, referindu-se la faptul ca a batut-o pe fosta sa iubita Rihanna in 2009.

In ultima vreme, viata lui Brown pare marcata de ghinion. Astfel, la mijlocul lunii iulie, regimul de libertate conditionata care i-a fost impus a fost revocat, dupa ce artistul a fost acuzat, in iunie, de producerea unui accident de circulatie si fuga de la locul faptei. Chris Brown, care s-a aflat sub incidenta unui regim de libertate conditionata dupa ce a batut-o pe fosta lui iubita, cantareata Rihanna, in seara care a precedat gala de decernare a premiilor Grammy din 2009, la Los Angeles, ar putea ajunge la inchisoare daca instanta californiana va considera ca muzicianul a incalcat regulile referitoare la acest regim. Cantaretul va trebui sa participe la o audiere in instanta pe 16 august.

Dupa agresiunea comisa asupra Rihannei, Chris Brown a fost plasat in regim de libertate conditionata pentru cinci ani si condamnat la efectuarea a 180 de zile de munca in folosul comunitatii si la parcurgerea unui curs de consiliere impotriva violentei. Procuratura din Los Angeles, care l-a acuzat totodata pe Chris Brown ca nu a efectuat toate zilele de munca in folosul comunitatii care i-au fost impuse, a cerut revocarea regimului de libertate conditionata al rapperului, din cauza noilor acuzatii care i-au fost aduse acestuia dupa accidentul de automobil.

Citeste si:
Rihanna a devenit cea mai tânără miliardară din SUA
Rihanna a devenit cea mai...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.