Simon Cowell si Howard Stern sunt personalitatile cel mai bine platite din televiziunea americana, conform topului realizat de Forbes, relateaza MEDIAFAX.

Simon Cowell, juratul acerb din emisiunea de talente "The X Factor", ocupa primul loc in topul celor mai bine platite personalitati din televiziunea americana, la egalitate cu Howard Stern, membru in juriul emisiunii "America's Got Talent".

Amandoi au obtinut venituri estimate la 95 milioane de dolari in perioada iunie 2012 - iunie 2013. Locul al treilea a revenit jurnalistului Glenn Beck, prezentatorul unui talk-show conservator, cu venituri de 90 milioane de dolari.

Oprah Winfrey, in varsta de 59 de ani, a coborat de pe primul loc ocupat in 2012 pe pozitia a patra, cu venituri de 77 milioane de dolari, si este urmata in acest clasament de scriitorul si prezentatorul de talk-show Phil McGraw, pe locul al cincilea, cu venituri de 72 milioane de dolari.

Topul 10 al celor mai bine platite personalitati din televiziunea americana este completat, in ordine, de
Rush Limbaugh (66 milioane de dolari),
Donald Trump (63 milioane de dolari),
Ryan Seacrest (61 milioane de dolari),
Ellen DeGeneres (56 milioane de dolari),
Judy Sheindlin (47 milioane de dolari).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.