Cei care merg la festivalul Summer Well in weekend vor avea la dispozitia lor o linie speciala RATB.

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a infiintat o linie speciala de autobuze pentru Festivalul Summer Well, care vor circula sambata si duminica, intre Piata Victoriei si Domeniul Stirbey din Buftea.

Autobuzele vor pleca din statia Muzeul Taranului Roman, din Piata Victoriei, incepand cu ora 14.30 si vor circula fara oprire pana in statia Domeniul Stirbey. Ultimul transport va pleca din statia amenajata langa Domeniul Stirbey in jurul orei 01.00.

Reprezentantii RATB au precizat ca autobuzele vor purta inscriptia "Cursa speciala - Summer Well Festival", iar pretul unei calatorii va fi de 3,5 lei.

Festivalul Summer Well, care a debutat in 2011, pe Domeniul Stirbey de la Buftea, revine cu o noua editie, pe 10 si 11 august.

Suede si The XX se numara printre trupele care vor canta la Festivalul Summer Well. Lor li se alatura The Vaccines, The Courteeners, The 1975, AlunaGeorge, Eugene McGuinness, Everything Everything, Spector si The Family Rain.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.