Prima editie a galei muzicale Mamaia Music Awards, la care au fost nominalizati 46 de artisti, pentru 16 categorii de premii, va avea loc vineri, la eveniment fiind asteptati circa 10.000 de spectatori.

Potrivit organizatorilor, Music Awards Company, la prima editie a galei Mamaia Music Awards, Alex Velea, Connect-R, Smiley, Stefan Banica si Horia Brenciu concureaza in categoria "Best Male", iar Alexandra Stan, Lora, Andra, Ellie White si Antonia sunt nominalizarile categoriei "Best Female", scrie MEDIAFAX.

Pe langa aceste doua categorii, la Mamaia Music Awards 2013 vor mai fi premiate, intre altele, "New Artist of the Year", "Best Romanian International Artist", "Live Band", "Best Group", "Best DJ", "Best Video", "Best Song". O categorie inedita, "Mamaia Best Club", premiaza "cel mai iubit club" din statiune.

Evenimentul, care va avea loc de la ora 21.00, pe plaja Crema Beach din Mamaia, va debuta cu parada vedetelor pe covorul rosu, unde vor fi intampinate de gazdele serii, MC NiNO & JO (Ioana Anuta).

Organizatorii au anuntat ca BUG Mafia va urca pe scena galei pentru a sustine un recital, informatie dezmintita apoi de membrii grupului Hip Hop. Tataee, Caddy si Uzzy apar pe afisul evenimentului "Mamaia Music Awards", insa nu vor fi prezenti. Vlad Irimia, alias Tataee, este indignat ca le este terfelit numele.

"A existat o negociere cu Doru Tinca, agentul nostru de booking, dar nu s-a concretizat nimic in acest sens. Noi nu venim gratis la astfel de evenimente, singura modalitatea era ca in calitatea de invitati speciali sa fim platiti. Organizatorul s-au folosit de numele nostru ca sa dea teapa. Am putea sa-l dam in judecata pentru ca s-a folosit de brandul BUG Mafia, dar cu justitia din Romania, niciodata. Agentul l-a sunat pe Leonte, insa nu a mai raspuns. La fel si pe Radu Groza, dar s-a eschivat, toti se eschiveaza",a declarat Tataee, pentru Click!

Citeste si:
Cine sunt câștigătorii Galei Green Report?
Cine sunt câștigătorii Galei...

Se pare ca baietii de la BUG Mafia sunt la a doua experienta de acest gen, intrucat prima a avut loc la Romanian Top Hits, de la Bacau, de saptamana trecuta.

"Acelasi lucru s-a intamplat si la "Romanian Top Hits" de la Bacau. Fanii BUG Mafia stiu ca atata timp cat un eveniment nu apare pe canalele noastre oficiale, nu exista! Noi nu suntem vinovati! S-a folosit de numele nostru pentru ca in acest mod poate aduce multi invitati, insa va fi sanctionat de public", a mai spus Tataee.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.