Actorul Dustin Hoffman a fost supus unei operatii chirurgicale pentru eliminarea unui cancer, a anuntat purtatorul de cuvant al acestuia, care nu a oferit alte informatii despre tipul maladiei si nici despre momentul in care starul a fost diagnosticat cu aceasta boala.

Purtatorul de cuvant al lui Hoffman, Jodi Gottlieb, a confirmat astfel informatiile publicate recent de revista People.

Gottlieb a spus ca boala a fost diagnosticata in primul stadiu, iar cancerul a fost eliminat pe cale chirurgicala. Actorul trebuie sa mai urmeze un tratament pentru prevenirea unor eventuale recidive.

Dustin Hoffman, in varsta de 75 de ani, si-a castigat celebritatea datorita rolului studentului timid, indragostit de o femeie matura, in filmul "Absolventul", care i-a adus si prima nominalizare la Oscar, in 1967. Au urmat apoi roluri memorabile, printre care s-au numarat cel al ratatului din "Cowboy-ul de la miezul noptii" (1969), al travestitului din "Tootsie" (1982), al tatalui nevrotic din "Kramer contra Kramer" (1980) si al autistului din memorabilul "Rain Man" (1988).

Anul trecut, el si-a facut debutul ca regizor, cu filmul "Quartet". El urmeaza sa apara, alaturi de Scarlett Johansson si Robert Downey Jr., in filmul regizat de Jon Favreau "Chef", programat pentru lansare anul viitor, scrie MEDIAFAX.

Actorul american, al doilea copil al unui cuplu de evrei cu radacini romanesti si ucrainene, s-a nascut in Statele Unite ale Americii, la Los Angeles, in 1937. Dustin Hoffman a fost recompensat cu doua premii Oscar, cinci Globuri de Aur, trei premii BAFTA si un premiu Emmy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.