Bianca Dragusanu s-a uitat la prea multe filme science-fiction in ultima vreme, data fiind declaratia acesteia ca nu se va mai barfi pe sine.

Vedeta a marturisit ca se simte foarte obosita dupa ultima perioada din viata ei si a hotarat sa nu mai faca nici un fel de declaratii publice despre viata ei, scrie click.ro.

"Am obosit sa fiu mancare pentru piranha, pentru toate tabloidele. Am hotarat sa nu mai vorbesc despre viata mea privata, despre nimic din ceea ce ma priveste pe mine si familia mea",
a declarat aceasta unui reporter Acasa TV.

Victor Slav, logodicul ei a explicat ca iubita lui nu s-a simtit prea bine in scandalul cu Adrian Cristea, dar a reusit sa depaseasca momentele grele cu ajutorul familiei.

"Bianca nu s-a simtit bine,e firesc, a trecut peste perioada foarte dificila din ultima vreme cu sprijinul familiilor noastre, familia mea si a ei", a spus acesta.

Speram ca se va tine de cuvant, altfel fiecare stire de aici incolo cu Bianca Dragusanu va contine un link catre acest articol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.