Un sondaj online a strans la un loc 22.000 de respondenti care au ales vedeta cu care si-ar insela nevasta.

Pe primul loc in fruntea clasamentului, cu 18,6% din voturi, se afla Miley Cyrus (20 de ani), celebra pentru rolul din serialul „Hannah Montana“, in care a devenit idol pentru adolescentii americani si nu numai.

Pe locul secund este Mila Kunis, cu 12,4% din voturi, actrita in varsta de 29 de ani fiind si preferata cititorilor FHM si Esquire, care au clasat-o pe primele pozitii in topul celor mai sexy femei din lume.

Jennifer Lawrence ocupa a treia pozitie in clasamentul preferintelor extramaritale ale barbatilor cu varsta medie de 44 de ani (varsta utilizatorilor AshleyMadison.com - n. r.).

Urmatorul loc este ocupat de Sofia Vergara (41 de ani), protagonista din "Modern Family" si una dintre actritele de televiziune cu cele mai mari incasari, potrivit topului Forbes din 2012. Vergara este divortata si are un copil.

Beyonce (31 de ani) detine urmatoarea pozitie, doamna Carter fiind cunoscuta pentru showurile explozive pe care, pe langa muzica, le condimenteaza cu tinute sexy si dansuri provocatoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.