Actrita americana Jamie Lee Curtis a fost spitalizata in urma unui accident de automobil care s-a produs joi in cartierul Venice din Los Angeles.

Potrivit presei americane, actrita se afla intr-un automobil Yukon, un model din gama SUV produs de GMC, care s-a ciocnit de un automobil BMW.

Jamie Lee Curtis si o alta persoana au fost transportate la spital in doua ambulante, potrivit site-ului TMZ.com, insa celebra actrita americana a fost externata in scurt timp, dupa ce a primit tratament medical pentru cateva rani usoare.

Un martor care a asistat la producerea acelui accident a dezvaluit faptul ca Jamie Lee Curtis a sunat-o imediat dupa coliziune pe buna ei prietena Jodie Foster, care a ajuns la fata locului inainte de sosirea ambulantelor, scrie MEDIAFAX.

Jamie Lee Curtis, in varsta de 54 de ani, este fiica celebrilor actori Tony Curtis si Janet Leigh. Desi a ales sa joace in prima parte a carierei sale mai mult in pelicule horror, precum "Halloween", "The Fog", "Prom Night" si "Terror Train", fapt care i-a determinat pe jurnalistii americani sa o denumeasca "regina fricii", Jamie Lee Curtis a jucat apoi in filme din genuri diferite, construindu-si o cariera prestigioasa la Hollywood si fiind recompensata cu numeroase premii importante, inclusiv un trofeu BAFTA si doua Globuri de Aur.

Printre celelalte lungmetraje in care s-a remarcat se afla filme cu mare succes la public, precum "Un pestisor pe nume Wanda", "Minciuni adevarate", "Arest la domiciliu", "Omul nostru din Panama", "Vinerea trasnita" si "Chihuahua de Beverly Hills".

Actrita americana, care este totodata scriitoare, joaca adeseori in reclame si are un blog pe publicatia online The Huffington Post.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.