Medicul Conrad Murray, condamnat in noiembrie 2011 la patru ani de inchisoare pentru omucidere involuntara, dupa decesul cantaretului american Michael Jackson in 2009, va fi eliberat peste trei luni din inchisoarea din Los Angeles unde ispaseste aceasta pedeapsa.

Acest anunt a avut efectul unei veritabile bombe in randul familiei Jackson si al fanilor megastarului.

Gasit vinovat de omucidere involuntara, medicul "regelui muzicii pop" i-a administrat acestuia un sedativ puternic, care a contribuit la decesul starului american pe 25 iunie 2009, scrie MEDIAFAX.

Potrivit tabloidului britanic Daily Mail, Conrad Murray, in varsta de 59 de ani, va fi eliberat pe 28 octombrie. Pedeapsa i-a fost redusa pentru "buna conduita", iar eliberarea sa este justificata prin dorinta autoritatilor americane de a reduce numarul de detinuti din inchisorile californiene, care au devenit extrem de aglomerate.

"Nu este acceptabil, eu nu-mi voi mai vedea fiul niciodata, pe cand mama sa (a doctorului Murray, n.r.), ea va putea sa isi vada fiul", a declarat Katherine Jackson, mama cantaretului, in varsta de 83 de ani. O sursa apropiata familiei Jackson a declarat ca membrii acesteia, inclusiv cei trei copii ai megastarului - Prince, in varsta de 16 ani, Paris, in varsta de 15 ani, si Blanket, in varsta de 11 ani -, au criticat decizia autoritatilor americane, considerand ca medicul Conrad Murray "ar fi trebuit sa ramana in inchisoare pentru crima pe care a comis-o, iar eliberarea sa dupa doi ani reprezinta o insulta".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.