Filmul SF de actiune "Wolverine/ The Wolverine", cu actorul australian Hugh Jackman in rolul principal, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 55 milioane de dolari, potrivit cifrelor provizorii publicate duminica de compania Exhibitor Relations.

Filmul "Wolverine", care prezinta noi aventuri cu Wolverine, cel mai iubit personaj din franciza "X-Men", are o actiune antrenanta, care se desfasoara in Japonia.

Filmul horror "The Conjuring", cu Vera Farmiga si Patrick Wilson in distributie, a pierdut pozitia de lider pe care o ocupa saptamana trecuta si a coborat pe locul al doilea cu incasari de 22,1 milioane de dolari.

Filmul de animatie "Sunt un mic ticalos 2/ Despicable Me 2" a coborat la randul sau o pozitie, ajungand pe locul al treilea, cu incasari de 16 milioane de dolari. Filmul "Turbo", cea mai recenta productie de animatie lansata de studiourile Fox, care prezinta aventurile unui melc de gradina pasionat de viteza, a coborat pe locul al patrulea, cu incasari de 13,3 milioane de dolari, scrie MEDIAFAX.

Comedia "Oameni mari si fara minte 2/ Grown Ups 2", care ii are in distributie pe Adam Sandler, Steve Buscemi, Salma Hayek si Taylor Lautner, a pierdut un loc si a coborat pe pozitia a cincea, cu incasari de 11,5 milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.