Actorul american John Malkovich obisnuia sa le ia bani colegiilor de facultate pentru a le face proiectele si temele, acestia nefiind foarte interesati de cursurile creative, informeaza contactmusic.com.

Actorul admite ca prietenii lui nu erau foarte interesati de cursurile creative de la colegiul de teatru, povestind ca obisnuiau sa il plateasca pentru a le face proiectele si temele. De asemenea, el spune ca acest lucru l-a ajutat sa-si contruiasca o cariera de succes in industria modei.

"Cand eram la Universitatea din Illinois, realizarea costumelor facea parte din cursurile de teatru. Invatam sa desenam, sa coasem. Colegii mei nu prea erau interesati. Hainele, coafurile si machiajul nu reprezentau pentru ei un punct de interes. Astfel, ei obisnuiam sa ma plateasca pentru a le face proiectele", a povestit actorul american.

"Am inceput sa fac costume pentru compania de teatru Steppenwolf din Chicago. In 2001, un italian m-a intrebat daca vreau sa realizeze o linie vestimentara pentru barbati. Mi-am facut prima linie vestimentara, apoi pe a doua si Technobohemian, in 2012. Sunt la a 17-a colectie", a mai relatat acesta, scrie MEDIAFAX.

Chiar daca a creat linii vestimentare pentru barbati, John Malkovich insista ca el nu este "la moda". El a declarat ziarului francez Paris Match ca are un stil vestimentar care nu este tocmai in pas cu tendintele.

Actorul John Malkovich va fi prezent la Festivalul Enescu, cu proiectul "The Infernal Comedy. Confessions of a Serial Killer", pe care il va prezenta la Bucuresti.

Spectacolul va fi prezentat in premiera pe 9 septembrie, de la ora 17.00, la Ateneul Roman din Bucuresti.

Atunci cand un ucigas in serie se intoarce pe scena pentru a-si prezenta autobiografia la o lectura publica, nu poate fi vorba neaparat de o comedie. Dar, cand toata povestea este acompaniata de instrumente baroce, din distributie fac parte doua soprane si un actor, iar actorul este John Malkovich, tot proiectul poate fi vazut si intr-o nota comica.

Citeste si:
De ce a renunțat Anisia Gafton la facultate: „Când vii în clasă...
De ce a renunțat Anisia...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.