Actrita americana Halle Berry vrea sa se intoarca foarte repede la munca dupa ce va naste cel de-al doilea copil al sau cu actorul francez Olivier Martinez, afirmand ca nu isi doreste sa ia o pauza in cariera dupa acest eveniment din viata sa.

Actrita, in varsta de 46 de ani, mai are o fiica, Nahla, cu modelul canadian Gabriel Aubry, de care s-a despartit in 2010. "Dupa ce voi naste o sa ma intorc la munca cat mai curand posibil. Cand am nascut-o pe Nahla, mi-am luat o pauza de la munca de aproape 4 ani. Dar, cum acum in cariera mea lucrurile merg foarte bine, vreau sa lucrez in continuare. Din cauza aceasta, baietelul va calatori cu mine", a declarat actrita.

Halle Berry a castigat un premiu Oscar in 2002, pentru prestatia ei din filmul "Puterea dragostei/ Monster's Ball", devenind astfel prima actrita afro-americana din istorie care a castigat aceasta distinctie pentru rol principal, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, Olivier Martinez a fost nominalizat de doua ori la premiile César, castigand acest trofeu in 1994, cu rolul din "Un, deux, trois, soleil". Printre filmele in care a jucat se numara "Infidela" (2002), "O noua primavara" (2003), "S.W.A.T. - Trupe de Elita" (2003), "Identitati furate" (2004), "Pasiune si destin" (2007) si "Intalnire exploziva" (2010).

Actrita americana Halle Berry s-a casatorit cu logodnicul ei, actorul francez Olivier Martinez, la jumatatea lunii iulie, in cadrul unei ceremonii intime care a avut loc in Franta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.