Actorul american Brad Pitt i-a cumparat partenerei sale de viata, Angelina Jolie, un avion privat, pentru a fi sigur ca se vor putea intalni constant cat timp el filmeaza pelicula despre al doilea razboi mondial "Fury", la Londra.

Brad Pitt i-a daruit logodnicei lui un avion avand in vedere ca el filmeaza la Londra, iar Angelina Jolie regizeaza filmul "Unbroken" in Hawaii.

"El i-a spus Angelinei sa aleaga avionul, iar el il va achita, astfel incat sa se poata vedea de fiecare data, si oricum ea si-a dorit intotdeauna sa zboare peste ocean", a declarat o sursa pentru revista Heat.

"Unbroken", cel de-al doilea lungmetraj care va fi regizat de actrita americana Angelina Jolie, va fi lansat pe marile ecrane pe 25 decembrie 2014.

Angelina Jolie si Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionisti in "Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" in anul 2005. Atractia dintre cele doua staruri, atat de palpabila pe marele ecran, s-a transpus in scurt timp si in viata reala. Brad Pitt a divortat de Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie, scrie MEDIAFAX.

Cei doi actori, botezati de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt impreuna de sapte ani si au sase copii: trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.