Legendarii rockeri de la Iron Maiden au sustinut un show memorabil, miercuri, in fata unui public de 15.000 de persoane, in Piata Constitutiei din Bucuresti, concertul inscriindu-se in turneul "Maiden England 2013".

Iron Maiden a concertat la Bucuresti in fata a 15.000 de persoane, citeaza MEDIAFAX.

Inainte de intrarea pe scena a trupei lui Steve Harris, publicul prezent in Piata Constitutiei i-a putut vedea la lucru pe cei de la Voodoo Six.

Au urcat apoi pe scena mult mai cunoscutii Anthrax, grup pe care multi dintre cei prezenti la concert l-au mai vazut la Sonisphere Festival din 2010. Chiar daca nu au avut mult timp la dispozitie, Scott Ian & Co. au punctat la obiect cele mai bune etape din istoria trupei, astfel ca nu au lipsit din programul lor piese precum "Antisocial", "Indians" si "Got The Time".

La ora 21.00, Steve Harris, Bruce Dickinson, Janick Gers, Dave Murray, Adrian Smith si Nicko McBrain au urcat pe scena pentru a prezenta in premiera in Romania varianta 2013 a show-ului care s-a desfasurat in 1988 sub egida turneului "Maiden England".

Timp de aproape doua ore, fanii au vazut un Iron Maiden dezlantuit, ce a trecut in revista mai toate piesele sale de rezistenta, intre care "The Number Of The Beast", "The Prisoner", "Aces High", "Can I Play With Madness", "Hallowed Be Thy Name" si multe altele.

Iron Maiden a concertat in Romania, la Bucuresti, in 2008, si la Cluj-Napoca, in 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.