Florin Huidu, tatal lui Serban Huidu, vedeta "Cronicii Carcotasilor", a ajuns la spital dupa o disputa in restaurantul pe care-l detine in cartierul Berceni din Capitala.

Florin Huidu a fost victima unei agresiuni dupa ce s-a luat la cearta cu un alt barbat, au precizat pentru evz.ro surse din Politia Capitalei. T

Parintii lui Serban Huidu au fost amandoi internati, luni, la Spitalul de Urgenta "Bagdasar-Arseni" din Capitala, dupa ce au fost agresati in resturantul propriu de un barbat, tatal jurnalistului avand mai multe plagi taiate la fata, la coloana cervicala si la o mana, iar mama fiind tratata ambulatoriu.

"Tatal lui Huidu a fost adus la spital luni, la ora 16.30, si a fost internat cu plagi taiate la nivelul fetei, coloanei cervicale si la deget. Starea lui era grava, mai ales ca avea hemoragie puternica.A fost operat. Acum este stabil, va mai ramane internat probabil doua-trei zile", a declarat Anda Mihai, medic chirurgie plastica la "Bagdasar-Arseni".

Mama lui Huidu a fost adusa la spital la ora 18.00, cu contuzii minore, si nu a fost internata in spital, potrivit sursei citate de MEDIAFAX.

Potrivit politistilor, din cercetari a reiesit ca un client de 36 de ani a refuzat sa achite nota de plata si s-a luat la harta cu patronul Florin Huidu si cu sotia acestuia. In timpul disputei, clientul, aflat in stare de ebrietate, a pus mana pe o halba si i-a lovit pe cei doi.

Individul a spart un pahar si, cu un ciob, a atacat-o initial pe sotia fostului membru PPDD, careia i-a taiat o ureche, insa Florin Huidu a intervenit si atunci a fost taiat pe fata. Cei doi au fost transportati de urgenta la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala, potrivit rtv.net

"Era recalcitrant de la inceput. A venit in bar cu doi cetateni, apoi a mai venit unul. Erau patru in total, dar oamenii nu au reactionat in niciun fel. Nota a fost 52 de lei, 15 beri au fost baute in total. Cand sotul meu a vazut ca mi-a dat cu halba in cap, s-a speriat si a intervenit. Omul i-a dat la gat. O sa depunem plangere, acest individ nu are ce cauta pe strazi. Daca eram mai slabi de inger, ne omora pe amandoi. Soțul meu a fost operat, este la Terapie Intensiva, este stabilizat acum. A pierdut doua kilograme de sange", a declarat Mirela Huidu, sotia lui Florin Huidu.

Citeste si:
Reacția lui Șerban Huidu după ce Mihai Găinușă a acceptat...
Reacția lui Șerban Huidu după...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.