Madalina Ghenea (26 de ani) l-a adus pe iubitul ei, Gerard Butler (43 de ani) sa viziteze in Romania cat mai multe obiective turistice, scrie evz.ro.

"In primele doua zile, totul a mers de minune. Au vizitat Transfagarasanul si au degustat produse traditionale romanesti, mici si carne afumata. (...) Seara, s-au simtit excelent la o pensiunea din Culoarul Rucar- Bran, iar dimineata aveau stabilit un program clar: vorbisera cu pilotii elicopterului inchiriat si urmau sa zboare la mare. E, aici a intervenit scurtcircuitul intre cei doi iubiti!”, a declarat o buna prietena a modelului pentru libertatea.ro.

Madalina Ghenea si Gerard Butler planuiau sa stea in Romania pana la sfarsitul saptamanii, cand urma ca aiba loc nunta fratelui romancei. Actorul scotian s-ar fi enervat ca, in ciuda pazei stricte asigurata de bodyguarzi, si a faptului ca s-au deplasat cu elicopterul, tot nu au reusit sa scape de paparazzi, scrie ADPM.

Prietena Madalinei nu stie daca cei doi s-au certat dar a spus ca dimineata fotomodelul era foarte suparat si a plecat singura de la cabana:

“Probabil, nu s-au mai inteles asupra programului. Cert e ca n-au mai plecat la mare, ci au parasit Romania. Separat! Din cate stiu eu, Madalina a zburat catre Italia, iar Gerard Butler, trei ore mai tarziu, s-ar fi imbarcat la o cursa cu destinatia Londra. E, asa e in viata si, mai ales, cand iubesti... Ei se cearta, ei se impaca. Lumea face prea mult caz de aceasta intamplare”.

Pentru a nu da startul speculatiilor privind o noua posibila despartire, Ghenea a tinut sa precieze ca a plecat in Italia pentru a filma noi episoade din serialul Borgia, fotografiindu-si atat biletul de avion Tarom, cat si scenariul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.