Peste 16.000 de persoane au participat, vineri, la concertele de la Festivalul Peninsula, care se desfasoara langa Cluj-Napoca, iar cap de afis au fost Emir Kusturica si The Non Smoking Orchestra, care au facut spectacol in fata a peste 3.000 de participanti.

Balazsi-Pal Elod, directorul de comunicare al Festivalului Peninsula, a declarat, sambata, pentru MEDIAFAX ca peste 16.000 de persoane au participat, vineri, la evenimentele din cadrul festivalului.

Vineri seara, Emir Kusturica si The Non Smoking Orchestra au urcat pe scena mare, piesa "Fuck you MTV" fiind cantata alaturi de public. In fata scenei principale a festivalului, 3.000 de oameni au dansat pe ritumurile muzicii lui Kusturica, mai multe fete ajungand pe scena alaturi de artisti, iar Kusturica le-a dedicat versurile "Maybe you are Juliet, but I'm not Romeo" ("Poate ca tu esti Julieta, dar eu nu sunt Romeo").

Ritmurile de Unza Unza au antrenat publicul de la Peninsula, care a cantat si a dansat alaturi de muzicieni.

Dejan Sparavalo a cantat ca un magician la vioara sa, tinand-o in toate pozitiile posibile, in spatele capului, apoi pe piciorul lui Kusturica, apoi in timp ce amandoi tineau in gura arcusul. Pe scena a fost adus si un arcus urias, de cativa metri, la care au cantat Dejan Sparavalo la vioara si Kusturica la chitara.

La final, Kusturica a multumit si a laudat Romania si publicul de la Peninsula, spunand ca aici este unul din cele mai bune locuri pentru muzica.

Kusturica este creatorul stilului gypsy-punk balcanic si, totodata, cel mai autentic reprezentant al sau.

Tot vineri, au cantat Benga, Camo&Krooked feat. MC Youthstar, The Sweet Life Society, Lemon Bucket Orkestra, Kistehén, Altar, Sterbinszky, The Amsterdams, Zadar, Traff!c, Baba Dochia, Kaleidonescu, Lights Out, Persona, Pistol Cu Capse, Quantum Drive, Astero, SoNaked, The Kryptonite Sparks.

Sambata, pe scena principala vor urca Coma, Marky Ramone’s Blitzkrieg si Ska-P. Tot sambata vor mai concerta Pete Tong, Modestep live, UMEK, N.O.H.A., Kumm, Coma, Julian, Niste Baieti,Zadar, Traff!c, Hot Club de Cluj, Diamonds Are Forever, White Walls, GoodBye To Gravity, Roadkill Soda, Breathelast, Scars Of A Story, Rock `n Ghena, Divided By Perception.

Citeste si:
R,Moda și conduita la evenimentele ecvestre!
R,Moda și conduita la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.