Electric Brother sustine primul concert acustic, pe 23 iulie, in Bucuresti, la zece ani de aparitia primului sau album solo.

Este pentru prima data cand artistul canta intr-o astfel de formula si, din acest motiv, a pregatit o interpretare inedita.

Primul concert acustic al lui Electric Brother va avea loc pe 23 iulie, de la ora 20.30, la Terasa Bistrot Voilà din Bucuresti. Alaturi de Electric Brother vor canta: Tavi Scurtu, unul din cei mai buni bateristi romani ai momentului, nelipsit din proiectele lui Electric Brother, basistul Bujor Stoicovici, cunoscut datorita Butterflies in My Stomach, TiPtil, Baba Novac, Ana Cristina Leonte si Elena Morosanu, doua din vocile grupului Jazzapella, si Alexandru Anastasiu, un cunoscut vibrafonist roman. Norzeatic si Junkyard (R.O.A.) sunt, de asemenea, invitati speciali, colaboratori si prieteni vechi ai lui Electric Brother.

Biletele la eveniment costa 20 de lei si pot fi cumparate de pe eventim.ro si de la Terasa Bistrot Voilà.

Cea de-a doua intalnire cu publicul va avea loc pentru 25 iulie, orele 19.00, la clubul VerdeStop din Bucuresti si va avea un program diferit. Petrecerea in aer liber va incepe cu un dj set marca DJ Vasile. De aceasta data, prezenta lui Alexandru Anastasiu va fi inlocuita de cea a pianistului Dan Tibacu de la Party Poopers. Seara se va incheia cu Gemini Bros care vor mixa intr-una din rarele aparitii in Bucuresti.

Pretul biletelor este de 25 de lei si pot fi achizitionate de pe eventim.ro si de la locatia in care se va desfasura evenimentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.