Talia Joy, fetita care filma tutoriale de machiaj in timp ce se trata de cancer, a decedat marti la varsta de 13 ani, anunta Huffington Post.

Talia Joy Castellano si-a inceput canalul de Youtube pentru a realiza tutoriale de machiaj si pentru a vorbi despre cum traieste un pacient care sufera de cancer. In decursul carierei sale de vloggerita, Talia a fost tratata pentru doua forme de cancer agresiv: pre-leucemie si neuroblastom.

Canalul taliajoy18 a strans peste 750.000 de abonati, iar proprietara sa a fost invitata la diferite talkshow-uri, inclusiv in emisiunea lui Ellen DeGeneres. Fetita a ajuns astfel sa atinga vietile a milioane de abonati si telespectatori.

Marti, un mesaj a aparut pe pagina de Facebook a Taliei anuntandu-i decesul:

"Cu ingima grea va anuntam ca Talia si-a castigat aripile la ora 11:22. Va rugam sa va rugati pentru sufletul ei si pentru lumina ei care a ajuns in rai. Sufletul ei sa simta iubirea si lumina pe care a adus-o in vietile noastre in scurtul timp cat a trait aici cu noi. Ne este dor de tine mai mult decat vei stii vreodata, fetita"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.