La exact 14 luni de la ultimul lor concert in Romania, cel sustinut pe scena Summer Well, HURTS vor reveni la Bucuresti pentru un nou concert - eveniment!

Theo, Adam & Co. vor canta pe 11 octombrie la Romexpo, Pavilionul Central. Este primul concert pe care il vor sustine aici dupa lansarea noului lor album, "Exile". Astfel, vom putea sa ascultam live, pentru prima data, piese precum: "Miracle", "Somebody To Die For", "Exile", "Blind" sau "Sandman" (bineinteles, alaturi de hit-uri ca "Wonderful Life" si "Better Than Love").

Prezentat de Orange, concertul de la Bucuresti face parte din “The Exile Tour 2013”, turneu care va include si cele mai importante festivaluri din aceasta vara.

Biletele vor fi disponibile incepand cu 19 iulie si vor putea fi achizitionate online de pe www.easytickets.ro si din orice Orange Shop. Vom reveni cu detalii!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.