Aretha Franklin a anuntat vineri ca si-a anulat un concert pe care urma sa il sustina in statul Michigan, din cauza acelorasi probleme medicale care au obligat-o sa isi amane mai multe show-uri in acest an.

Artista, in varsta de 71 de ani, a precizat intr-o scrisoare deschisa adresata fanilor ei ca a fost nevoita sa isi anuleze concertul pe care urma sa il sustina pe 27 iulie, la DTE Energy Pine Knob Theater din Clarkston, un oras din statul american Michigan, din cauza unei "erori de calcul" care are legatura cu finalizarea tratamentului medical pe care il urmeaza, scrie MEDIAFAX.

"Ar fi complet distrugator sa imi intrerup tratamentul acum, pentru a sustine un concert si sa ma astept sa am succes", a declarat Aretha Franklin.

Cantareata americana si agentul ei de presa nu au dezvaluit natura afectiunii de care sufera artista.

"Aretha intentioneaza sa revina la programul ei de concerte imediat ce va putea face acest lucru", a declarat agentul ei, David Brokaw.

Cantareata americana si-a amanat acelasi concert din Michigan in luna iunie, alaturi de alte show-uri programate in Chicago, Ottawa si Montreal. Aceste concerte nu au fost deocamdata reprogramate.

Artista americana a fost nevoita sa isi anuleze un turneu in anul 2010 pentru a suporta o interventie chirurgicala, insa nu a facut publica natura afectiunii care a cauzat acea operatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.