Cantareata americana Lady Gaga va lansa un nou single pe 19 august, extras de pe urmatorul ei album de studio, "Artpop", care va ajunge in magazine pe 11 noiembrie, a anuntat casa de discuri Universal Music intr-un comunicat.

Artista americana si-a anuntat revenirea pe piata muzicala printr-un mesaj postat pe internet, insotit de o fotografie care o prezinta pe cantareata purtandu-si parul intr-o coafura voluminoasa, pe spate, si un chip aproape lipsit de machiaj, acoperit insa de o masca transparenta de mari dimensiuni. Cuvantul "artpop" poate fi vazut tatuat pe antebratul stang al cantaretei.

Titlul primului single extras de pe noul album al cantaretei Lady Gaga nu a fost dat publicitatii.

Fanii vor putea sa achizitioneze albumul in regim de precomanda incepand de la 1 septembrie, dar si o aplicatie pentru telefoanele inteligente, intitulata "Artpop", scrie MEDIAFAX.

Albumul "Artpop" va fi lansat pe 11 noiembrie, ca si aceasta aplicatie care asigura utilizatorului accesul la diverse continuturi (muzica, videoclipuri, moda, arta) si care permite fanilor din lumea intreaga ai artistei americane sa comunice intre ei.

Cantareata Lady Gaga, care a concertat la Bucuresti in august anul trecut, a devenit celebra gratie unor piese precum "Bad Romance" si "Poker Face", dar si cu ajutorul unui marketing agresiv si al provocarilor - in special vestimentare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.