Actrita americana Gwyneth Paltrow a fost aspru criticata pe Twitter dupa ce le-a recomandat fanilor care citesc blogul ei de lifestyle, intitulat Goop, o vacanta costisitoare in Indonezia, al carei cost se ridica la 72.000 de lire sterline (108.964 dolari).

Actrita a parut ca nu si-a dat seama de costul exorbitant al acestui pachet turistic, in momentul in care a postat o serie de fotografii realizate in timpul vacantei sale in Indonezia, promovand site-ul turistic charterbrochure.com (si tariful aferent) pe blogul ei de lifestyle, Goop.

In conditiile in care cei mai multi dintre fanii actritei americane au optat in ultimii ani pentru pachete turistice din ce in ce mai ieftine din cauza crizei mondiale, Gwyneth Paltrow, in varsta de 36 de ani, a laudat pachetul turistic indonezian, insistand asupra faptului ca a calatorit la bordul unui iaht de lux care dispunea de o sala de cinema si de un echipaj alcatuit din 11 membri.

"Uimitoarea noastra ambarcatiune a fost realizata dupa modelul barcilor traditionale indoneziene care faceau comert si care navigau pe ruta istorica a condimentelor. Mancarea de pe vas a fost dincolo de toate asteptarile. Totul era foarte proaspat, incepand cu pestele si terminand cu celelalte produse care erau achizitionate de pe insule in aceeasi zi", a scris vedeta americana, potrivit MEDIAFAX.

Actrita a postat pe blogul ei si o fotografie in care apare alaturi de bucatarul de pe iaht, in bucataria vasului, insotita de textul urmator: "Ar fi bine sa te intelegi bine cu bucatarul tau, intr-o bucatarie atat de mica".

Gwyneth Paltrow, care are doi copii - Apple, in varsta de noua ani, si Moses, in varsta de sapte ani - cu sotul ei Chris Martin, solistul trupei britanice Coldplay, a navigat printre cele 17.000 de insule care alcatuiesc arhipelagul indonezian, intr-o vacanta de patru zile, si a postat pe blogul ei numeroase retete culinare locale, indemnandu-si fanii sa le incerce, desi acestea contineau ingrediente rare, precum tamarin si galangal.

Recomandarile actritei americane au declansat insa un val de critici pe Twitter din partea fanilor ei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.