Suri Cruise, fiica actorilor Tom Cruise si Katie Holmes, a fost agresata verbal de un fotograf, marti, in timp ce se indrepta spre automobilul mamei sale, informeaza contactmusic.com.

In varsta de sapte ani, Suri Cruise mergea alaturi de o colega de scoala si de mama ei, prin New York, in momentul in care au fost inconjurate de cativa paparazzi.

In inregistrarea video a acestui incident care a fost postata online, se poate vedea cum fiica actorului Tom Cruise, exasperata, incepe sa strige spre fotografi: "Incercam sa ne urcam in masina! Opriti-va! Dati-va din drum!".

Insa, atunci cand Suri a urcat in automobilul care o astepta, un fotograf a strigat spre ea: "La revedere, Suri. Esti un copil razgaiat!".

Barbatul, a carui identitate nu este deocamdata cunoscuta, a fost certat imediat de un coleg fotograf, care i-a reprosat faptul ca a fost prea aspru cu fiica lui Tom Cruise. Fotograful nu a parut deloc ca ar regreta acea fraza si a adaugat: "Nu-mi pasa. E o scarba, omule. E un copil mic si razgaiat".

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.