Reprezentantii trupelor Kaiser Chiefs si DragonForce, doua dintre capetele de afis ale Festivalului Peninsula, acuza organizatorii de nerespectarea contractelor, dupa ce concertele lor, programate in 18 si 19 iulie, au fost anulate, in timp ce organizatorii sustin ca vina este a unui sponsor.

Reprezentantii Kaiser Chiefs afirma, pe site-ul oficial al trupei, ca regreta anularea concertului si isi cer scuze fata de fani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Kaiser Chiefs isi cer scuze fata de fanii care ii asteptau la Festivalul Peninsula, in 18 iulie. Din cauza nerespectarii flagrante a contractului din partea organizatorilor acestui eveniment si din cauza inconsistentei in comunicare, trupei nu i-au ramas alte optiuni decat sa anuleze evenimentul din 2013. Speram sa cantam in Romania undeva in 2014",
afirma acestia.

La randul lor, reprezentantii DragonForce au postat pe site-ul oficial un comunicat in care ii acuza pe organizatori de nerespectarea contractului.

"Din cauza incalcarii flagrante a contractului de catre organizatori, DragonForce au fost obligati sa anuleze concertul ce urma sa aiba loc la Festivalul Peninsula, in Cluj-Napoca, in 19 iulie. Trupei ii pare rau sa isi dezamageasca fanii, dar am fost pusi intr-o pozitie in care nu avem alta solutie. Cei care au cumparat bilete trebuie sa contacteze organizatorii pentru a primi toti banii inapoi", se arata in comunicatul DragonForce.

Cele doua concerte au fost anulate, au anuntat organizatorii Peninsula printr-un comunicat de presa postat, luni, pe site-ul festivalului.

"Cauza acestui deznodamant nefericit a fost un potential sponsor care nu si-a indeplinit promisiunile financiare catre organizatorii Peninsula. Dorim sa precizam ca trupele si managementul lor nu poarta nicio responsabilitate pentru situatia creata, iar evenimentul va avea loc, asa cum a fost comunicat, intre 18 si 21 iulie in Cluj-Napoca", s
e arata in comunicat.

Organizatorii spun ca biletele de o zi pentru 18 si 19 iulie vor fi valabile pentru oricare zi a festivalului, dar abonamentele nu pot fi returnate.

Reprezentantul de PR al Peninsula, Camelia Lepedus-Sisko, a declarat, marti, ca organizatorii au fost pusi in aceasta situatie neplacuta de unul dintre sponsori care a promis initial o suma mare, iar ulterior a anuntat ca va da doar o suma mult mai mica.

"Am fost pusi intr-o situatie neplacuta, dupa ce am primit un raspuns pozitiv de la unul dintre sponsori, apoi acesta ne-a anuntat ca vom primi o suma mult mai mica. Am incercat sa rezolvam plata catre formatii pana in ultima clipa si sa platim toti head-linerii anuntati, de aceea comunicarea a fost mai dificila",
a spus Lepedus-Sisko.

Citeste si:
Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar. Artistul poate susține...
Culiță Sterp a scăpat de...

Festivalul Peninsula va avea loc intre 18 si 21 iulie, la Cluj-Napoca, pe Valea Garbaului.

Biletele pot fi achizitionate pe site-urile eventim.ro, eventim.hu si eventim.de, precum si in reteaua Eventim. Organizatorii au pus in vanzare doua tipuri de abonamente, in functie de optiunea privind folosirea camping-ului si a facilitatilor aferente. Pana in 17 iulie, pretul unui abonament este de 180 de lei, iar la fata locului poate fi achizitionat cu 210 lei. Abonamentele care includ facilitatile de campare costa 210 lei (pana in 17 iulie), respectiv 240 de lei (la fata locului). Biletul de o zi costa 70 de lei pana in 17 iulie si 90 de lei daca este cumparat de la intrarea la festival.

La Peninsula vor canta zeci de formatii si artisti, printre care Paul Kalkbrenner, Utah Jazz & Stamina MC, Suie Paparude, Emir Kusturica, Benga, Camo&Krooked feat. MC Youthstar, The Sweet Life Society, Ska-P, Marky Ramone’s Blitzkrieg, N.O.H.A., Rotfront si Ocho Macho.

Citeste si:
Prețul benzinei și al motorinei în România continuă să se ieftinească
Prețul benzinei și al...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.