Grupul Manic Street Preachers va lansa un nou album de studio, intitulat "Rewind The Film", pe 16 septembrie, informeaza site-ul revistei New Musical Express.

Acest material discografic, al 11-lea din cariera grupului, a fost inregistrat la Cardiff si la Berlin si include trei colaborari muzicale inedite, cu artistii Lucy Rose, Cate Le Bon si Richard Hawley.

Primul single extras de pe acest album se intituleaza "Show Me The Wonder" si va fi lansat pe 9 septembrie.

La scurt timp dupa lansarea noului disc, trupa Manic Street Preachers va sustine un turneu de promovare in Marea Britanie si Irlanda. Precedentul album de studio al formatiei britanice s-a intitulat "Postcards From A Young Man" si a aparut in anul 2010, scrie MEDIAFAX.

Manic Street Preachers este un grup galez de muzica rock, considerat unul dintre cele mai importante din Marea Britanie, la sfarsitul anilor '90. Cunoscuta initial pentru scandalurile in care erau implicati membrii sai in prima parte a carierei si pentru disparitia si presupusa sinucidere a chitaristului Richey James Edwards, formatia Manic Street Preachers a devenit apoi celebra pentru albumele sale si concertele pline de energie. Din punct de vedere politic, membrii trupei britanice sunt socialisti convinsi, o pozitie influentata de educatia primita in mediul muncitoresc in care au crescut (in perioada marilor greve ale minerilor din Marea Britanie, in anii '80), evidentiata de textele si de actiunile lor adeseori foarte politizate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.