Rucsandra Iliescu, solista formatiei Blaxy Girls, are 22 de ani si nu si-a inceput inca viata sexuala, scrie click.ro.

Cel putin asta pretinde mama cantaretei, care a vorbit foarte deschis despre viata sexuala (sau lipsa ei) a fiicei sale. La 22 de ani, Rucsandra Iliescu nu si-a inceput inca viata sexuala, daca o credem pe mama sa, care a oferit detalii despre o relatie de sase ani pe care Rucsy, cum este alintata, a avut-o cu un baiat din religia baptista.

"Sunt mandra de ea. Cred ca e singura din showbiz care mai e virgina. A avut acea legatura de sase ani cu baiatul acela care era baptist, dar nu mai sunt impreuna", ne-a povestit mama Rucsandrei.

Acum, Rucsy iubeste un alt barbat. Relatia lor este la inceput de drum, iar timpul va decide daca barbatul care se afla astazi in viata ei merita sa i se daruiasca trup si suflet.

Avand in vedere accentul mare pus pe sexualizarea femeilor in showbiz-ul romanesc, crezi ca este o idee buna sa auzim si despre "virginele" din aceasta industrie? Daca intr-adevar ele exista, sau face parte doar dintr-un joc de publicitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.