Radu Banciu si Robert Turcescu o critica pe Nadia Comaneci pentru participarea la o campanie de promovare a margarinei.

Faptul ca recomandarea vine de la o celebra sportiva care ar trebui sa promoveze stilul cu adevarat sanatatos l-a facut pe Turcescu sa ia atitudine, insa folosind cuvinte extrem de dure.

„Nadia Comaneci poate sa-si bage in fund reclama ei la margarina? Vai mama ei de cersetoare, ce-a ajuns ... i-as da numai zece... suturi in fund! O nemernica, vinde otrava pe arginti!”, a scris el pe Facebook, starnind o avalansa de reactii.

Turcescu a fost ulterior sustinut in afirmatiile sale de catre Radu Banciu, acidul realizator de la B1TV. Acesta a admis ca Turcescu a folosit cuvinte cam dure (n.r. cersetoare), dar ca ii sustine acestuia ideea ca promovarea margarinei printre copii nu este ceva laudabil.

"Acum despre Nadia si margarina ei: da, admit, limbajul folosit a fost dur. Postarea a fost scrisa dupa ce am aflat din mai multe surse ca doamna Comaneci umbla prin scoli si-i invata pe copii ca pot manca linistiti margarina, ca doar si ea ii da fiului ei asa ceva, ba, mai mult, ca e o mancare SANATOASA!!! Zau?! Aveti copii? Asta nu va intriga, nu va enerveaza, dragi parinti?"

De cand Ilie Nastase i-ar fi declarat razboi daca va continua sa o atace pe marea sportiva, Banciu pare de neoprit. Dupa ce l-a acuzat pe Ilie Nastase de anumite afaceri necurate, el ii jigneste acum pe cei doi sportivi.

"Si mie imi place sa ma iau de Nadia Comaneci si de Ilie Nastase, ca merita sa-i plesnesti putin, au ajuns intr-o situatie jalnica amandoi. Aia botoxata, penibila in toate interventiile, poti sa razi un pic de ea. De Ilie Nastase ce sa mai vorbim, cu candidatura lui la primaria Capitalei",a declarat Radu Banciu, citat de libertatea.ro.

O alta vedeta care a criticat-o pe Nadia Comaneci, este Luana Ibacka, prezentatoarea de la Prima TV, care se arata deranjata de faptul ca sportiva merge in scoli si incearca sa invete pe copii ca margarina pe care o promoveaza este un produs sanatos.

Luana catalogheaza produsul drept „otrava” si o critica pe renumita gimnasta pentru ca s-a vandut pentru bani.

Citeste si:
Nadia Comăneci împlinește astăzi 62 de ani. Cum se menține în formă...
Nadia Comăneci împlinește...

"Nu va ganditi ca Nadia Comenci presteaza doar in spot... Ea merge intr-o campanie absolutamente agresiva, prin scoli, si se adreseaza personal copiilor, legandu-se prin toate instrumentele posibile de marketing si PR, de aceasta otrava…Generatia de azi nu a vazut-o pe Nadia fetita, cei mici stiu doar ca e o campioana, o imagine buna a tarii noastre in intreaga lume. Asa ca.. e logic, daca ea recomanda otrava, ei sa creada ca e buna..Plus ca, mama ,tata si bunica, au spus despre Nadia ca e buna..O persoana buna, nu te poate indemna la ceva rau, nu??.. doar toti avem incredere in ea… (citez o junioara)… RUSINE NADIA!" a scris Luana pe blog.

Dincolo de acest iures de critici adresate Nadiei Comaneci in calitate de reprezentant al campaniei, CNA s-a sesizat si a gasit de cuviinta sa interzica spotul TV al campaniei, scrie ziuanews.ro.

Citeste si:
Oana Roman, criticată din cauza educației pe care i-o oferă fiicei...
Oana Roman, criticată din...

Membrii CNA au considerat ca reclamele pentru margarina Rama au incalcat articolul 120, alineatele 2 si 3 din Codul de reglementare a continutului audiovizual.

"Nu se vor atribui alimentelor proprietati pe care acestea nu le poseda. In publicitatea pentru alimente adresata minorilor este interzisa folosirea celebritatilor, personalitatilor sau medicilor. Publicitatea la alimente adresata minorilor este definita in conformitate cu codul de autoreglementare al Consiliului Roman pentru Publicitate, depozitar al Codului etic pentru publicitatea adresata copiilor referitoare la produse alimentare", anunta CNA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.