Pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton si cantareata Nicole Scherzinger s-au despartit, dupa o relatie de cinci ani ce a mai fost marcata in 2011 de o despartire de doua luni.

"Nicole este foarte afectata, e devastata total", a declarat o sursa din anturajul celor doi, informatia privind despartirea fiind confirmata de un purtator de cuvant al cantaretei.

Potrivit Daily Mail, Hamilton si Scherzinger s-au despartit din cauza programelor lor extrem de incarcate.

Despartirea celor doi vine la doar cateva saptamani dupa ce pilotul in varsta de 28 de ani a vorbit despre viitorul sau alaturi de Nicole (34 de ani). "Suntem impreuna de cinci ani, ceea ce este important. Sper ca in viitorul apropiat ne vom casatori. Poate inainte de a ajunge la sase ani de relatie", a spus Hamilton, scrie MEDIAFAX.

Lewis Hamilton si Nicole Scherzinger erau impreuna din noiembrie 2007, iar cantareata a fost alaturi de pilot la numeroase curse de Formula 1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.