Filmul de animatie "Universitatea monstrilor/ Monsters University", in regia lui Dan Scanlon, s-a mentinut pe primul loc in box office-ul nord-american, pentru a doua saptamana consecutiv, cu incasari de 46,2 milioane de dolari.

Actiunea filmului "Universitatea monstrilor/ Monsters University" o precede pe cea din productia Pixar "Compania monstrilor/ Monsters, Inc." (2001). Filmul beneficiaza de vocile actorilor Steve Buscemi, John Goodman, Billy Crystal si Helen Mirren.

Pe pozitia a doua in box office-ul nord-american s-a situat "Captura la dublu/ The Heat", cu Sandra Bullock in rolul unui agent FBI care trebuie sa faca echipa cu o politista, interpretata de Melissa McCarthy, careia ii sare tandara din orice. Filmul a avut in weekendul premierei incasari de 40 de milioane de dolari.

Pe pozitia a treia in box office-ul nord american s-a situat o alta premiera, "Ziua Z: Apocalipsa/ World War Z", in regia lui Marc Forster, care a avut incasari de 29,8 milioane de dolari. "Ziua Z: Apocalipsa" este un thriller al carui protagonist este Gerry Lane (Brad Pitt), angajat la ONU, care este nevoit sa strabata lumea intreaga intr-o cursa contracronometru pentru a opri o epidemie care rastoarna guverne, rascoala armate si ameninta sa elimine rasa umana, scrie MEDIAFAX.

Pe pozitia a patra se regaseste o alta premiera, "Alerta de gradul zero/ "White House Down", de Roland Emmerich, care a avut incasari de 25,7 milioane de dolari.

Filmul "Man of Steel: Eroul", noua pelicula din franciza "Superman", in care personajul principal este interpretat de actorul britanic Henry Cavill, a coborat de pe locul al treilea pe al cincilea, cu incasari de 20,8 milioane de dolari. Filmul este regizat de Zach Snyder si ii are pe afis pe Amy Adams - in rolul jurnalistei Lois Lane, Kevin Coster si Diane Lane - in rolurile parintilor adoptivi ai lui Superman.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.