Michael Jackson ar fi platit 35 de milioane de dolari pentru a cumpara tacerea a 17 baieti pe care i-a abuzat sexual, potrivit informatiilor din mai multe dosare secrete detinute de FBI, publicate de Sunday People.

Abuzurile sexuale ar fi inceput in 1989 si s-ar fi intins pe parcursul a cel putin 15 ani, informeaza dailymail.co.uk.

Pana la ora difuzarii acestei stiri, reprezentantii FBI nu au facut niciun comentariu privind aceste dosare secrete despre Michael Jackson.

Pana in prezent, avocatii familiei Jackson au subliniat ca starul ar fi platit o suma de bani doar familiei lui Jordan Chandler, pe care Michael l-ar fi abuzat pe cand baiatul avea 13 ani, in 1993.

Totusi, un specialist care lucra pentru Anthony Pellicano - un celebru detectiv pe care Jackson l-ar fi angajat pentru a face sa dispara acuzatiile de pedofilie - spune ca muzicianul era un "pradator sexual in serie", care a platit tacerea unui numar mare de baieti pe care i-a abuzat la ferma Neverland. In 2002, cand Pellicano a fost la randul lui anchetat, pentru ca a ascultat ilegal telefoanele unor actori si regizori de la Hollywood in interesul unor clienti ai sai, FBI i-a confiscat dosarele, inclusiv cele cu informatiile despre Michael Jackson.

Se pare ca aceste dosare nu au fost insa predate procurorilor care s-au ocupat de procesul in care Michael Jackson a fost acuzat de pedofilie, in 2005. Recent, dansatorul si coregraful Wade Robson a intentat un proces, spunand ca, pe cand era copil, in anii 1990, la ferma Neverland, a fost molestat sexual de mai multe ori de Michael Jackson, scrie MEDIAFAX.

Specialistul angajat de Pellicano sustine ca a pastrat copii ale dosarelor confiscate de FBI si ca in acestea sunt informatii despre 17 baieti - inclusiv cinci copii actori si doi dansatori - care ar fi fost abuzati sexual de Michael Jackson.

In iunie 2005, Michael Jackson a fost achitat la capatul unui proces intentat pentru pedofilie, un eveniment foarte mediatizat, care a avut loc in Santa Maria, la 200 de kilometri de Los Angeles.

Informatiile despre aceste dosare secrete au aparut in timp ce la Los Angeles are loc un proces care opune familia Jackson companiei AEG, acuzata de rudele lui Michael Jackson ca a dat dovada de neglijenta atunci cand l-a angajat pe Conrad Murray pentru a monitoriza starea de sanatate a cantaretului, decedat in urma unei supradoze de propofol, un anestezic puternic pe care starul il folosea ca somnifer. Medicul Conrad Murray ispaseste in prezent o pedeapsa de patru ani de inchisoare pentru omucidere involuntara.

Citeste si:
Ucraina are nevoie de şapte miliarde de dolari pe lună pentru a...
Ucraina are nevoie de şapte...

Pe lista martorilor in acest proces s-au aflat si fiul cel mare al cantaretului, Prince, dar si Paris, fiica lui Michael Jackson, care recent a fost spitalizata dupa o tentativa de suicid.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.