Actrita americana Kristen Bell si logodnicul sau, Dax Shepard, au primit titlul de cei mai sexy vegetarieni din lume, din partea organizatiei care militeaza pentru drepturile animalelor PETA (People for the Ethical Treatment of Animals).

Actrita Kristen Bell - care a renuntat sa manance carne inca de la varsta de 11 ani si este o adepta a veganismului - si Dax Shepard, vedeta din "Loveste si fugi/ Hit and Run", s-au clasat pe primul loc in topul realizat de People for the Ethical Treatment of Animals (PETA).

Cei doi, care au o fetita de trei luni, Lincoln, alcatuiesc primul cuplu care se pozitioneaza pe primul loc in acest top.

Felicitand castigatorii, un reprezentant al PETA a declarat: "Este un an de premiere pentru Kristen Bell si Dax Shepard: cuplul, care anul acesta a avut primul copil, in luna martie, si care tocmai a devenit prima pereche ce a castigat sectiunea feminina, respectiv masculina a topului «Cele mai sexy celebritati vegetariene», realizat anual de PETA".

Kristen Bell, in varsta de 32 de ani, a castigat detasat competitia, devansandu-le pe alte doua actrite care militeaza pentru drepturile animalelor, Jenna Dewan-Tatum si Tia Mowry - ambele adepte ale veganismului, scrie MEDIAFAX.

Actrita americana a fost multi ani vegetariana si a luat decizia de a deveni vegana tinand cont de iubirea imensa pe care le-o poarta animalelor.

Printre ocupantii topurilor anterioare "Cele mai sexy celebritati vegetariene", realizat de PETA, se numara Jessica Chastain, Kristen Wiig, Russell Brand, Olivia Wilde, Carrie Underwood, Prince, Natalie Portman, Leona Lewis si Alicia Silverstone.

Veganismul este atat o dieta, cat si un stil de viata, ce consta in excluderea folosirii animalelor pentru mancare, imbracaminte sau orice alt scop. Principiul de baza al veganismului este angajamentul etic fata de drepturile animalelor, mediul inconjurator, sanatatea umana si alte considerente religioase si/sau spirituale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.