Franciza cinematografica "Terminator", foarte apreciata de fanii productiilor SF si de actiune, va continua cu o noua trilogie, al carei prim film va ajunge pe marile ecrane nord-americane pe 26 iunie 2015, au anuntat joi reprezentantii studiourilor Paramount Pictures.

Franciza "Terminator", care prezinta aventurile unui cyborg indestructibil - jucat de Arnold Schwarzenegger - trimis din viitor intr-o misiune pe Terra, a generat incasari de peste 1 miliard de dolari.

Actorul Arnold Schwarzenegger, in varsta de 65 de ani, a confirmat recent ca va juca din nou acest rol si ca va incepe filmarile pentru "Terminator 5" in ianuarie 2014.

Arnold Schwzarzenegger, in varsta de 65 de ani, a interpretat rolul unui robot trimis din viitor in primele trei filme din aceasta franciza - lansate in 1984, 1991 si 2003 -, dar nu a jucat in cel mai recent film din aceasta serie, cel de-al patrulea, "Terminator - Salvarea", lansat in 2009, intrucat in acea perioada renuntase la actorie si ocupa functia de guvernator al statului California.

Filmul din 2009 i-a avut in rolurile principale pe Christian Bale si Sam Worthington si a fost singura pelicula din franciza "Terminator" in care nu a jucat Schwarzenegger, scrie MEDIAFAX.

Lungmetrajul "Terminator 5" va fi produs de Annapurna Pictures, compania care a produs si pelicula "Zero Dark Thirty", nominalizat la Oscar in 2013, si de Skydance Productions. Studiourile Paramount Pictures reprezinta o filiala a grupului Viacom Inc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.