Prince Jackson, fiul cel mare al cantaretului Michael Jackson, va fi urmatorul martor care va depune marturie in procesul intentat de familia Jackson companiei AEG Live, miercuri, la o zi dupa ce fanii "regelui muzicii pop" au comemorat patru ani de la moartea idolului lor.

Prince, in varsta de 16 ani, va depune marturie miercuri, potrivit presei americane. Avocatii familiei Jackson, care acuza compania AEG Live de neglijenta, prin angajarea, in 2009, a medicului Conrad Murray pentru a supraveghea starea de sanatate a cantaretului Michael Jackson, nu au dezmintit, dar nici nu au confirmat informatia.

Paris, fiica lui Michael Jackson, se afla si ea pe lista martorilor, insa participarea ei la proces pare compromisa dupa recenta ei spitalizare dupa o tentativa de suicid. Depozitia ei, inregistrata, a fost totusi prezentata la tribunal sub forma unui material video.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, in resedinta sa din Los Angeles, din cauza unei supradoze de propofol, un anestezic puternic pe care artistul il folosea ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, care ispaseste in prezent o pedeapsa de patru ani de inchisoare, dupa ce a fost gasit vinovat intr-un proces in care a fost acuzat de omucidere involuntara, scrie MEDIAFAX.

Fanii cantaretului Michael Jackson s-au reunit marti in cimitirul Forest Lawn din Glendale, la periferia Los Angelesului, pentru a comemora implinirea a patru ani de la moartea celebrului artist american.

Michael Jackson isi doarme somnul de veci intr-o cripta in care accesul publicului este interzis, insa un vitraliu care da spre exterior, in spatele caruia se afla mormantul cantaretului, a devenit locul in care fanii megastarului depun flori si suveniruri. Mii de trandafiri rosii au fost depusi marti la mormantul artistului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.