Actorul Gérard Depardieu, care a primit cetatenia rusa in ianuarie, a fost ranit usor intr-un accident de circulatie produs in centrul Moscovei, unde starul francez participa la filmarile pentru un nou lungmetraj, a anuntat, marti, cotidianul rus Izvestia.

In timp ce rula in centrul capitalei ruse, microbuzul care transporta echipa filmului a fost tamponat de un taxi care nu respectase lumina rosie a semaforului.

"Cei sase pasageri din microbuz au suferit cateva zgarieturi usoare. Au refuzat spitalizarea, dar au fost totusi transportati la o clinica privata franceza pentru o examinare medicala", a precizat Izvestia, scrie MEDIAFAX.

Accidentul a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, in apropiere de hotelul Metropol, la mica distanta de Kremlin.

Contactata de agentiile de presa ruse, politia rutiera a confirmat faptul ca un accident a avut loc, dar a refuzat sa precizeze daca starul francez se afla printre persoanele implicate in accident. Soferul de taxi a fost arestat pentru conducere in stare de ebrietate si nu mai are dreptul sa conduca automobilul.

Vineri, Gérard Depardieu fusese condamnat in absenta de Tribunalul Corectional din Paris la plata unei amenzi de 4.000 de euro si a primit o suspendare de sase luni a permisului de conducere, dupa ce a fost surprins conducandu-si scuterul in stare de ebrietate la Paris in noiembrie 2012.

Actorul a primit cetatenia rusa in ianuarie, primind pasaportul oficial din mainile presedintelui rus Vladimir Putin, dupa o polemica cu premierul francez Jean-Marc Ayrault, care calificase drept "patetica" decizia starului de a parasi Franta si de a se muta in Belgia din motive fiscale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.