Cantaretul britanic Robbie Williams a declarat ca, daca va fi cazul, ii va cumpara droguri fiicei sale, atunci cand aceasta va creste, pentru a se asigura ca ea va consuma "ce este mai bun".

Cantaretul in varsta de 39 de ani, care a urmat mai multe cure de dezintoxicare, fiind dependent de alcool si medicamente antidepresive, a spus ca va consuma droguri impreuna cu Teddy, fetita sa care in prezent are varsta de 9 luni, scrie MEDIAFAX.

Robbie a recunoscut, in trecut, ca a consumat cocaina si heroina. El a declarat intr-un interviu: "Ma indoiesc de faptul ca va fi ca mine. Bat in lemn si, cu putin noroc si cu multa dragoste, ea nu va ajunge in situatia mea".

"Daca, din nefericire, se va intampla, voi sti ce sa fac", a adaugat acesta. "Ma voi asigura ca va consuma cele mai bune droguri si le voi lua impreuna cu ea", a mai spus artistul.

Robbie Wiliams a mai spus ca fiica sa este prietena cu fiul in varsta de opt luni al cantaretei britanice Adele, Angelo, poreclit de mama sa Little Peanut. El a spus ca cei doi merg impreuna sa se joace. "Little Peanut este pe lista pretendentilor pentru Teddy", a adaugat cantaretul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.