Actorul american Arnold Schwarzenegger va produce si va interpreta rolul principal intr-un film cu zombie, intitulat "Maggie", informeaza site-ul revistei Variety.

Acest proiect cinematografic va avea la baza un scenariu scris de John Scott III. Actiunea din noul film se va petrece in viitor, intr-o perioada in care un virus necunoscut a inceput sa se raspandeasca in America de Nord.

Potrivit MEDIAFAX, Arnold Schwarzenegger, care a anuntat recent ca va juca in cel de-al cincilea film din franciza "Terminator", va juca in acest proiect cinematografic rolul unui tata care incearca sa o ajute pe fiica lui sa invinga infectia care risca sa o transforme treptat intr-un zombie.

Filmul "Maggie" va fi regizat de Henry Hobson, un cineast care s-a remarcat in trecut in regia de spoturi publicitare. Filmarile vor debuta in toamna acestui an.

Arnold Schwarzenegger va fi unul dintre producatorii filmului "Maggie", alaturi de Pierre-Ange Le Pogam, Matt Baer, Trevor Kaufman, Colin Bates si Joey Tufaro.

Arnold Schwarzenegger nu da semne ca ar dori sa isi incetineasca ritmul de lucru, dupa ce a decis sa isi reia cariera cinematografica, la finalul mandatului sau de guvernator al statului California.

Starul american va putea fi vazut pe marile ecrane in filmul "Escape Plan" in octombrie si in lungmetrajul "Breacher", de David Ayer, care va fi lansat in ianuarie. Pe langa rolul din "Terminator 5", Arnold Schwarzenegger a anuntat ca va juca in al treilea film din seria "The Expendables" si va produce serialul "Pump", o drama achizitionata recent de postul de televiziune Showtime.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.