Anthony Kiedis, solistul trupei Red Hot Chili Peppers, a fost surprins de camerele de filmat in timp ce se batea cu un agent de paza care nu a dorit sa il lase sa se apropie de membrii trupei The Rolling Stones, cazati intr-un hotel din statul Pennsylvania.

Potrivit contactmusic.com, Anthony Kiedis tocmai intrase in holul hotelului Four Seasons din Philadelphia, vineri, in momentul in care rockerii din trupa The Rolling Stones ieseau din hotel, transmite MEDIAFAX.

Insotit de o prietena, Kiedis a vrut sa ii salute pe celebrii rockeri britanici, insa agentii care asigurau securitatea acestora l-au impiedicat sa se apropie, crezand ca era un simplu admirator al trupei The Rolling Stones.

Potrivit inregistrarilor realizate de camerele video amplasate in hotel, obtinute de site-ul TMZ.com, Anthony Kiedis a inceput sa se certe si apoi sa se bata cu agentii de securitate, iar disputa lor a fost oprita in cele din urma de politisti.

Nu se stie deocamdata daca acel agent de paza care a inceput bataia cu solistul trupei Red Hot Chili Peppers era un angajat al hotelului sau un angajat al trupei The Rolling Stones, aflata in aceasta perioada intr-un turneu special prin care aniverseaza 50 de ani de cariera. Trupa britanica a sustinut vineri seara cel de-al doilea concert la Wells Fargo Center din Philadelphia.

Infiintat in urma cu aproape 30 de ani, de Flea (chitara bas) si Anthony Kiedis (solist), buni prieteni din copilarie, grupul californian Red Hot Chili Peppers a devenit unul dintre numele majore din muzica rock a anilor 1990.

Trupa a lansat pana in prezent 10 albume, debutand cu "The Red Hot Chili Peppers" (1984) si continuand cu "Freaky Styley" (1985), "The Uplift Mofo Party Plan" (1987), "Mother's Milk" (1989), "Blood Sugar Sex Magik" (1991), "One Hot Minute", "Californication" (1999), "By the Way" (2002), "Stadium Arcadium" (2006) si "I'm with You" (2011).

Una dintre cele mai de succes trupe din istoria rockului, Red Hot Chili Peppers a vandut mai mult de 70 de milioane de discuri, inclusiv 5 LP-uri premiate de mai multe ori cu discul de platina, si a castigat sapte premii Grammy.

Citeste si:
Doi consilieri locali s-au bătut într-un birt din Huși....
Doi consilieri locali s-au...

Trupa americana a sustinut un concert si in Romania, pe 31 august 2012, la Arena Nationala din Bucuresti.

Sursa video: TMZ


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.