Steven C. Swanson, un barbat care locuieste in orasul Sandwich din statul american Massachusetts, a fost arestat de politia federala dupa ce a amenintat ca va lua avionul spre Los Angeles pentru a o ucide pe modelul Miranda Kerr, informeaza contactmusic.com.

Steven C. Swanson a pledat nevinovat la tribunal, miercuri, in procesul in care este acuzat ca a telefonat politiei din Los Angeles, spunandu-le politistilor ca va sosi luna viitoare in acest oras pentru a o ucide pe Miranda Kerr, un celebru model australian, despre care a spus ca este "sufletul (lui) pereche".

Potrivit MEDIAFAX, acuzatul, in varsta de 52 de ani, despre care presa a afirmat ca ar suferi de tulburare bipolara si schizofrenie, a incetat in luna martie sa isi ia medicamentele care i-au fost prescrise.

In locuinta sa, politia a descoperit multe fotografii cu Miranda Kerr pe frigider, pe cuptorul cu microunde si pe rafturile de carti din biblioteca sa.

Dupa ce le-a dezvaluit politistilor ca intentioneaza sa vina la Los Angeles cu doua arme de calibrul 45 asupra sa, Steven C. Swanson a fost arestat, desi politia nu a descoperit acele arme in resedinta sa.

Procuratura a cerut tribunalului sa impuna o cautiune de 8.000 de dolari. Potrivit avocatului apararii, clientul sau a negat toate acuzatiile.

Miranda Kerr, un model al casei Victoria's Secret, s-a casatorit in 2010 cu actorul Orlando Bloom, cu care are un baietel, Flynn, nascut in 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.