Cantareata Alexandra Stan a fost externata, vineri dupa-amiaza, din spitalul din Medgidia, unde fusese internata la inceputul acestei saptamani, dupa ce fusese batuta de managerul ei artistic, Marcel Prodan.

La iesirea din spital, cantareata a spus ca este bine, "este slabita, dar vesela", precizand ca va merge sa stea cu parintii ei, iar primul lucru pe care vrea sa-l faca in momentul in care va ajunge acasa este sa isi stranga in brate bunica si sa stea cu nepoata ei, scrie MEDIAFAX.

"Asteptam rezultatul tomografiei de ieri (joi - n.r.) si urmeaza sa mai fac investigatii medicale, dar in Constanta. Acum ma duc acasa, la ai mei. O sa stau cateva zile, ma relaxez, dupa care trebuie sa ma apuc de treaba, sa intru in studio, ca a venit vara", a
spus ea, precizand ca nu stie daca va mai canta piesele care au consacrat-o.

"Trebuie sa asteptam sa se solutioneze problema pe cale legala, dar sunt pregatira sa o iau de la zero", a mai spus ea.

Alexandra Stan le-a multumit fanilor pentru suportul moral, dar si cadrelor medicale din spital, care au ajutat-o sa treaca mai usor peste aceasta problema.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.