Actorul Robert Downey Jr., care are un succes urias de box office gratie interpretarii personajului Iron Man, a acceptat sa joace din nou rolul acestui super-erou in urmatoarele doua filme din franciza "The Avengers", au anuntat, joi, reprezentantii companiei Marvel Studios.

Starul hollywoodian in varsta de 48 de ani este unul dintre protagonistii filmului "Razbunatorii/ The Avengers", din 2012, care a reunit pe marele ecran super-eroi din revistele de benzi desenate: Iron Man, The Hulk, Captain America, Thor si Black Widow.

Potrivit MEDIAFAX, acest lungmetraj, realizat de Marvel Studios, companie detinuta de grupul Walt Disney, a fost pelicula cu cele mai mari incasari din 2012 si ocupa locul al treilea in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istorie, dupa ce a vandut bilete in valoare de 1,5 miliarde de dolari pe plan mondial.

Presa americana de specialitate se asteapta ca actorului Robert Downey Jr. sa i se alature in "The Avengers 2" si ceilalti colegi de distributie din primul film din aceasta franciza: Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo si Scarlett Johansson.

"The Avengers 2" va fi regizat de Joss Whedon si va fi lansat pe marile ecrane pe 1 mai 2015. Reprezentantii companiei Marvel au anuntat ca aceasta pelicula ii va reuni pe toti super-eroii din primul film, dar va introduce si cateva personaje Marvel care nu au aparut pe marele ecran niciodata.

Cele trei filme din franciza "Iron Man", in care Robert Downey Jr. a jucat rolul principal, lansate intre 2008 si 2013, au generat incasari totale de peste 2,4 miliarde de dolari pe plan mondial.

"Iron Man 3", lansat luna trecuta, a devenit pelicula cu cele mai mari incasari din acest an, cu 1,2 miliarde de dolari, si ocupa locul al cincilea in topul celor mai profitabile filme din istorie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.