Actorul James Gandolfini, cunoscut pentru rolul principal din serialul "Clanul Soprano", a murit miercuri la varsta de 51 de ani.

Actorul a murit in urma unei crize cardiace. Acesta se afla in Roma, pentru a participa la festivalul de film Taormina, scrie deadline.com.

Gandolfini a interpretat rolul lui Tony Soprano timp de sase sezoane in serialul "Clanul Soprano". Pentru interpretarea sa a fost rasplatit cu trei premii Emmy si un salariu de un milion de dolari pe episod. Supraponderal, suferind de calvitie si posesor mandru al unui accent de New Jersey, Gandolfini nu parea sa aiba calitatile necesare pentru a deveni vedeta, insa a impresionat prin talentul si personalitatea sa impunatoare.

HBO a lansat urmatoarea declaratie:

"Suntem socati si simtim o tristete incomensurabila pentru pierderea unui membru al familiei noastre. Era un om special, un mare talent, dar cel mai important este ca era o persoana calda si iubitoare care trata toti oameni la fel indiferent de pozitie sau titlu. Ne-a impresionat pe multi dintre noi de-a lungul anilor cu umorul, caldura si modestia sa. Condoleante familiei sale. Ii vom simti lipsa"

HBO a anuntat pentru Deadline ca urmatorul episod care va fi difuzat pe canalul HBO signature va purta un mesaj de comemorare: "HBO jeleste pierderea lui James Gandolfini, un membru iubit al familiei HBO".

Gandolfini ar fi urmat sa joace intr-o ministerie pentru HBO, Criminal Justice, alaturi de alte proiecte la care lucra. Acesta era casatorit cu Deborah Lin si avea un copil din prima sa casatorie cu Marcy Wudarski.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.