Luni seara, la o alta emisiune tabloid, Alexandra Stan a continuat sirul declaratiilor socante.

Chiar daca Marcel Prodan a abuzat-o fizic si psihic, cantareata a decis sa lase totul in urma si sa inceapa o noua etapa a vietii ei.

L-am iertat, stiu ca ii pare rau, ca n-a gandit in acele momente si ca nu a putut sa se abtina, dar de fapt eu n-am de ce sa-l iert, trebuie sa se ierte singur, sunt mai naiva, n-as putea face niciodata rau cuiva. Mi-a facut un rau fizic si m-a fortat sa ma maturizez si de acum inainte o sa fiu cu ochii in patru. Toata treaba asta m-a ajutat mai mult decat sa-mi faca rau. Eu nu vreau sa bag pe nimeni la puscarie, nu fac nimanui rau, nu as mai putea lucra cu el“, a marturisit Alexandra Stan.

Desi Alexandra Stan pare pregatita sa-l ierte pe Marcel Prodan, restul vedetelor din Romania nu sunt asa de milioase. In ultimele doua zile, zeci de artisti si artiste au vorbit in apararea Alexandrei si pentru a-l condamna pe managerul ei.

Andreea Banica: "Locul celui care a batut-o pe Alexandra Stan in halul ala este la puscarie!".

Laurette: "Bravo Alexandra Stan pentru curajul de a spune public prin ce treci. Uneori din afara totul pare frumos si stralucitor, fara probleme si griji. Insa de multe ori viata nu e tocmai roz. Poate intr-o zi voi avea si eu puterea de a zambi din nou. Fruntea sus si Dumnezeu sa iti dea putere sa mergi mai departe".

Mihai Morar, la Acces Direct: "Asta este un caz de sclavie. Alexandra Stan nu a fost altceva decat o sclava a managerului si impresarului ei. (...) Uite, Inna a fost mereu prezenta pe piata din Romania, dar Alexandra Stan nu. Ei (n.r. impresarii vedetei) au vrut asta. Stiu ca managerii ei cereu, pentru un concert in Romania, 6.000 de euro. Afara sumele erau mult mai mari".

Delia Matache: "Omg! Alexandra! Fetelor sa nu stati in situatia asta nici 5minute ...dupa prima palma data! (pacat)! Curaj! Demnitate! stop violentei de orice natura!!!!".

Citeste si:
Alexandra Stan, ajutor pentru victimele cutremurelor din Turcia:...
Alexandra Stan, ajutor pentru...

Julia Jianu: "Alexandra e un copil bun, baiatul asta trebuie sa plateasca pentru ce a facut".

Mihai Traistariu (Realitatea TV): "El e compozitorul pieselor ei, nu stiam ca e si impresar. Ii cunosc pe amandoi sunt calmi din fire si linistiti. El mai mult decat ea. Am cunoscut-o la Mamaia, acum patru ani si pot sa spun ca are o voce buna. Uneori totul se strica de la bani. Asa s-a intamplat si cu trupa Valahia. Stiu ca si Adina de la Heaven povestea ca o batea Radu Groza cu telefonul in cap. Nu inteleg de ce fetele astea stau si rabda atat pentru celebritate".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.