Fanii Alexandrei se cutremura pe masura ce afla mai multe detalii despre relatia dintre cantareata si managerul sau.

Luni seara, invitata la emisiunea Happy Hour, Alexandra Stan a marturisit ca acum cateva luni, din cauza epuizarii psihice, a incercat sa se sinucida.

"Mergeam la studio si le spuneam ca nu mai pot, ca sunt extenuata si vreau sa stau acasa. Am lesinat la studio si am zacut pe jos timp de o ora pana au venit parintii mei. In acest timp, managerii mei mi-au sunat parintii si le-au spus sa vina sa ma ia ca s-au plictisit. Acum cateva luni am avut si o tentativa de suicid. Am incercat sa-mi tai venele. Eram epuizata, nu mai faceam fata", a spus Alexandra Stan, la Happy Hour.

Alexandra Stan povesteste prin ce a trecut

De asemenea, Alexandra a mai spus ca Marcel Prodan obisnuia sa o numeasca "sclava" si ca acum, dupa ce a avut curajul sa povesteasca prin ce a trecut, ii este frica pentru ca va fi in viitor:

"Am fost jignita de mii de ori de catre Marcel Prodan. M-a jignit in toate felurile posibile, nu doar prin cuvinte urate, ci si prin felul in care s-a purtat cu mine. Dar nu se compara faptul ca ii spui unui om cuvinte urate cu faptul ca il desfigurezi. Nu am simtit niciodata ca ar putea fi violent. Parerea mea este ca banii l-au facut sa-si piarda mintile... Am fost indragostita odata de el, dar cred ca a fost cea mai mare prostie pe care am putut s-o fac in viata mea. Marcel imi spunea ca sunt sclava lui. Cred ca acum e pe cale sa-si gaseasca o alta sclava. Are si alte contracte in derulare..."




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.