Actorul Ethan Hawke vine la Bucuresti la premiera romaneasca a filmului "Before Midnight", care va avea loc pe 26 iunie, in cadrul unui eveniment caritabil organizat de Asociatia OvidiuRo.

Trilogia "Before Sunrise" (1995), "Before Sunset" (2004), "Before Midnight" (2013) a fost numita "cea mai buna poveste de dragoste din toate timpurile" de catre publicatia The Week.

Seria este regizata de Richard Linklater, care va fi si el prezent la premiera din Romania. "Before Midnight" continua povestea de dragoste dintre Celine (Julie Delpy) si Jesse (Ethan Hawke) care a inceput cu 18 ani in urma, cand cei doi s-au cunoscut intr-un tren spre Viena, in filmul "Before Sunrise" si s-au revazut dupa alti noua ani in "Before Sunset".

In aceeasi perioada s-a lansat un alt film cu Ethan Hawke, "The Purge. Noaptea judecatii/ The Purge", care saptamana trecuta a iesit pe primul loc in box-office-ul american, surclasand "Furios si iute 6/ Fast & Furious 6".

Evenimentul "Before It’s Too Late" este organizat in beneficiul copiilor saraci sprijiniti de Asociatia OvidiuRo, fondata de Leslie Hawke si Maria Gheorghiu.

"Vrem sa le multumim celor care sprijina eforturile noastre de a oferi educatie prescoalara de calitate copiilor dezavantajati. Sunt convinsa ca sustinatorilor programului «Fiecare Copil in Gradinita», premiat in repetate randuri pentru rezultatele sale, le va placea la nebunie «Before Midnight». Ma bucur ca am putut aduce acest film in Romania", mai spune Leslie Hawke.

Premiera filmului va avea loc pe 26 iunie, la ora 20.00, si va fi precedata de o receptie VIP, la ora 18.30. Ethan Hawke si regizorul filmului, Richard Linklater, vor participa la o sesiune de intrebari si raspunsuri dupa proiectia filmului, la Palatul Copiilor. Evenimentul se va incheia cu o petrecere cu tema "Nostalgie", participantii fiind invitati sa se imbrace in ton cu aceasta tema.

Citeste si:
Agri Trade Summit 2024, cel mai complex eveniment din România...
Agri Trade Summit 2024, cel...

Biletul la premiera, sesiune de discutii si la petrecere sustine un copil sa mearga la gradinita timp de o luna. Acesta costa 150 de lei si poate fi cumparat de pe site-ul bilete.ro. Pentru a participa si la receptia VIP cu Hawke, Linklater si alti invitati, biletul costa 300 de euro si sustine un copil la gradinita timp de un an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.