Actorul Arnold Schwarzenegger a confirmat informatia potrivit careia va incepe filmarile pentru "Terminator 5" in ianuarie 2014.

Actorul american de origine austriaca, un star al filmelor de actiune, va juca astfel pentru a patra oara rolul unui cyborg indestructibil trimis din viitor intr-o misiune pe Terra.

La inceputul acestui an, Arnold Schwarzenegger confirmase ca va reveni in aceasta franciza SF pentru a juca din nou rolul personajului Terminator. La acea vreme, actorul a facut urmatoarea declaratie: "Cred ca scenariul va fi finalizat in acest an si vom putea sa intram apoi in etapa de preproductie", scrie MEDIAFAX.

Schwarzenegger a facut de curand o alta declaratie in care a dezvaluit faptul ca filmarile vor debuta la inceputul anului viitor si ca va juca rolul acelui cyborg pentru a patra oara, in cel de-al cincilea film din franciza "Terminator".

Adresandu-se publicului prezent la cea de-a 21-a editie a seminarului "Century Financial Education Summit", organizat in Austria, Arnold Schwarzenegger a spus: "Sunt foarte bucuros pentru faptul ca studioul (de la Hollywood, n.r.) ma vrea in «Terminator 5» si ca vrea ca eu sa joc rolul Terminatorului in acest film ale carui filmari vor debuta in ianuarie".

Arnold Schwzarzenegger, in varsta de 65 de ani, a interpretat rolul unui robot trimis din viitor in primele trei filme din aceasta franciza - lansate in 1984, 1991 si 2003 -, dar nu a jucat in cel mai recent film din aceasta serie, cel de-al patrulea, "Terminator - Salvarea", lansat in 2009, intrucat in acea perioada renuntase la actorie si ocupa functia de guvernator al statului California.

Filmul din 2009 i-a avut in rolurile principale pe Christian Bale si Sam Worthington si a fost singura pelicula din franciza "Terminator" in care nu a jucat Schwarzenegger.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.