Nebanuite sunt caile showbizuluu. Adrian Cristea si Anda Adam ar forma un nou cuplu. Daca relatia este autentica, nu exista nicio indoiala ca Andrian si Bictor se vor lupta pentru spatiu in paginile tabloidelor.

Adrian Cristea s-a cuplat cu Anda Adam, fosta iubita a lui Victor Slav, care se va casatori, in curand, cu Bianca Dragusanu, ex-iubita fotbalistului!

Paparazzii WOWbiz.ro i-au surprins pentru prima data pe cei doi impreuna, undeva intr-un colt intunecat al unui club de fite din Capitala. Mai exact, cantareata si fotbalistul de 30 de ani au incercat sa-si ascunda in public sentimentele pe care si le poarta, insa nu au rezistat prea mult.

Cei doi si-au dat intalnire intr-o zona mai putin luminata din disco, acolo unde au avut gesturi tandre unul fata de celalalt si si-au soptit timp de cateva minune ceva la ureche. Inainte sa se desparta si sa mearga fiecare la masa lui, Anda si Cristea s-au luat in brate si s-au pupat discret. Cei doi au continuat sa-si zambeasca toata seara si sa-si trimita bezele de la distanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.