Actorul francez Olivier Martinez a confirmat informatia potrivit careia va avea un baietel cu logodnica sa, actrita americana Halle Berry, informeaza site-ul revistei People.

"Fiul meu va fi american, dar eu raman francez", a declarat Olivier Martinez, miercuri, la Paris.

Actorul, in varsta de 47 de ani, a facut aceasta declaratie in seara de deschidere a Champs-Elysées Film Festival. Starul francez este presedintele onorific al evenimentului. In timp ce glumea cu reporterii, Martinez a vorbit despre experientele sale pe covorul rosu, scrie MEDIAFAX.

"Nu este pentru prima oara cand fac asta, nici pentru ultima oara", a spus actorul, zambind. "Face parte din munca mea".

Olivier Martinez a vorbit si despre diferentele dintre presa din Franta si cea din Statele Unite, unde a locuit alaturi de Halle Berry in ultimii doi ani.

"Sunt francez - (prezenta pe covorul rosu, n.r.) e mai putin importanta", a explicat Olivier Martinez. "Sunt un francez care locuieste in America, dar ma adaptez la cultura americana. Ma simt bine acolo - insa raman un strain", a mai spus acesta.

"Fiul meu va fi insa american", a declarat, cu mandrie, starul francez. Acesta va fi primul copil al cuplului Halle Berry-Olivier Martinez.

Halle Berry, in varsta de 46 de ani, a sosit la Paris alaturi de logodnicul ei in cursul zilei de marti. Cuplul va pasi din nou pe covorul ros


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.