Ted Dwane, basistul trupei britanice Mumford & Sons, a fost spitalizat de urgenta luni pentru a suporta o interventie pe creier din cauza unui cheag sangvin, informeaza MEDIAFAX.

In urma acestui incident, trupa britanica a fost nevoita sa isi anuleze toate cele trei concerte sold out pe care le avea programate in aceasta saptamana in Statele Unite.

Grupul britanic a anuntat ca isi va reprograma concertele pe care urma sa le sustina in aceasta saptamana la Dallas (11 iunie), The Woodlans (12 iunie) si New Orleans (13 iunie). Potrivit unui comunicat postat pe site-ul formatiei, biletele pentru aceste concerte vor fi valabile pentru show-urile viitoare, care vor fi anuntate in curand. Trupa nu a anulat sau amanat alte concerte.

"Ted Dwane nu se simtea bine de cateva zile si are parte de o ingrijire medicala excelenta. Am primit asigurari ca se va vindeca foarte repede dupa operatie. Ii dorim cu totii insanatosire grabnica", se afirma in acelasi comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.